Esittele tallisi?

Vapaa keskustelu kaikesta virtuaaliharrastukseen liittyvästä.

Esittele tallisi?

ViestiKirjoittaja Shavo » 29.01.2016 11:05

Linkitä tai kerro ummet ja lammet ja esittele myös suosikkihevosesi ym...! :)
Täältä näitä olisi kiva lukea, kun hevostalli.netissä menee usein ohi, tai ei ehdi tutustua uusiin talleihin, ja sitten on kamala työ etsiä että "missähän kohtaa" / "missähän topic numerossa" oli se ja se talli linkitetty ;) :)

******

Och jag börja, koska kukaan muu ei sitä ole vielä tehnyt :D

NARRILAIVAN

Narrilaivan oli aluksi vaan koti muutamalle yksityiselle hevoselleni. Siellä asui pari ravurin ronttia, mutta 14.2.2006 ostin itselleni ensimmäisen virtuaalisen raviponini - shettiksen - ja siitä Narrilaivan tarina oikeastaan alkoi. Narrilaiva muuttui ihan ravitalliksi silloin, ja sellaisena se on enempi ja vähempi tähän asti pysynyt :)

Kasvatan hevosia ja poneja:
- lämminverinen ravihevonen (Fool's - liite)
- peitsarit (Fool sana vaan nimessä)
- suomen(pien)hevoset (Narrilaivan - etuliite)
- shetlanninponit (Narrilaivan - etuliite)
- gotlannin russponit (loppuliite NRL)
- pohjoisruotsinhevoset (loppuliite NRL)
- pohjoisnorjanponit (loppuliite Narr)
- kaspianponit (etuliite Nasrin)
- exmoorinponit (alkuliite Fool's)
- british spotted pony (alkuliite Fool's)

Lisäksi Narrilaivassa asuu kaksi welsh mountain ponia, jotka kilpailee poniraveissa :)
Olen siis hamstrannut aika lailla kaiken rotuisia ja näköisiä ravureita - toisaalta kivaa, mutta toisaalta niin kovin yksinäistä :D

Raveja Narrilaivassa on vuoteen 2016 mennessä juostu liki 500.
Shavo
Uusi käyttäjä
 
Viestit: 8
Liittynyt: 29.01.2016 10:29

Re: Esittele tallisi?

ViestiKirjoittaja Ellu » 18.02.2016 18:35

Minun tallini on siis Salta.

Salta on vain jatkoa edelliselle tallilleni, kun geocities lopetti ja piti vaihtaa sivujen paikkaa. Enkä edes muista minä vuonna tämä tapahtui :) Suomenhevoset on aina ollut sydäntä lähellä ja siksi päätin painottaa toiminnan niihin. Muutama muunkin rotuinen oli, mutta ne sitten järestänsä kuolla kupsahtivat. Sitten tulikin aika pula ja talli lopetti kokonaan toimintansa, kunnes viime vuoden alussa aloitin taas parilla hevosella. Mutta tällä kertaa tuli peitsaritkin mukaan kuvioihin.
Nyt talli on pikkuhiljaa laajentunut, mutta mulle sellanen 20 hevosta on maximi raja, että homma pysyy kasassa :) Kerkeää päivittelemäänkin.
Kaikki siellä on piirroshevosia. Enemmän tai vähemmän hyvillä kuvilla :D Ei oo ainakaan muilla samanlaisia.
Virtuaalinen ravitalli Salta
Avatar
Ellu
Harrastaja
 
Viestit: 29
Liittynyt: 29.11.2015 22:27

Re: Esittele tallisi?

ViestiKirjoittaja Hessi VR » 20.10.2016 17:31

Kaitpa sitä voisi yrittää tätä foorumia aktivoida, joten...

Minun ei ehkä liiemmin tarvitse esitellä Kerystonin Kartanoa (anteeksi, että ajattelen tallini olevan hyvin tunnettu raviharrastajien puolella), mutta esittelen lyhyesti silti!
Tarkoitus: Päätallini, jonka kanssa harrastan tavoitteellisesti.
Historiaa: Talli on perustettu syyskuussa 2005. Alunperin tallissa asuivat suvuttomat tai puolisuvuttomat suomenhevoset Pikku-Tirilii, Pikku-Poika, Pikku-Neito ja Yllätys-Tim, mutta pian talliin saatiin myös muiden kasvatteja, koska mukavat harrastajakaverit uskalsivat myydä vasta aloittaneelle keltanokalle kasvattejaan, joista mieleen muistuu parhaiten WN Monarkki. Alunperin talli keskittyi suomenhevosiin eikä muita ravirotuja tallissa asunut, mutta vuosien saatossa kaikki on muuttunut.
Rodut: Tänä päivänä tallissa on suurimmaksi osaksi peitsareita (jotka siis ovat rodultaan amerikanravureita, mutta käytän niistä yksinkertaisesti pelkkää nimitystä peitsarit), joiden lukumäärä on yli sata (hui, en ole tajunnut itse!). Suomenhevoset ovat saaneet siis väistyä, mutta tallissa asuu yhä suomenhevosiakin ja uuden sukuprojektin myötä suomenhevosten lukumäärä on kasvamassa. Myös ranskanravurit ovat lähellä sydäntä, joten niitäkin löytää reippaasti tallista. Lisäksi jonkin verran on gotlannin russeja. Kaikkia edellä mainittuja myös kasvatetaan tallissa.
Suurimmat saavutukset: Ravikuninkuus, ravikuningattaruus, Classic Pacen voitot ja Nordic Dream Meetingin voitto! Vuosikausia näiden saavutusten keräämiseen onkin käytetty, mikä on vaatinut kärsivällisyyttä, pitkäjänteisyyttä, verta ja hikeä.
Lempihevoset kautta aikain: Kekan Tuli-Sinko, Kekan Tulisurma, Divine Xanthia, Adrei Baldric ja Endless Despair.

Seuraavaksi paljon tuoreempi tallini Ravaavat Kermakakut, jolla on täysin erilainen käyttötarkoitus kuin päätallillani.
Tarkoitus: Hupitallini, jonne haluan haalia kivan ja hassun nimisiä hevosia. Tallin tarinana on, että se on opetustalli maatalousoppilaitoksen aktiivisimmille ja innokkaimmille oppilaille, jotka vastaavat hevosten huolenpidosta ammattivalmentajan johdolla.
Historiaa: Talli perustettiin talvella 2015. Ensimmäisiin hevosiin kuuluivat omasta mielestäni huippukivan niminen shettisori Tanssiva Taikasieni, suomenhevosori Lentävä Leijona, shettistamma Toy's Lakujäätelö, suomenhevosruuna Snillin Kinuski ja suomenhevostamma Herkkujen Ystävä.
Rodut: Tällä hetkellä tallissa on suomenhevosia, amerikanravureita, lämminveriravureita, shetlanninponeja ja pohjoisruotsinhevonen.
Suurimmat saavutukset: Yllätyksellinen Poniderbyn voitto pian tallin perustamisen jälkeen! Lisäksi Kasvattajakruunun voitto. Tuntuu, että tämän hassuttelutallin kanssa ollaan nopeammin päästy voiton makuun suurkisoissa kuin Kerystonin Kartanon kanssa (nauraa).
Lempihevoset kautta aikain: Tanssiva Taikasieni! Ankara Ananas Go ja Taikova Taateli ovat hyviä kakkosia, vaikka jälkimmäinen ei ole startannut vielä kertaakaan.
Kerystonin Kartanon omistaja
VRER:n puheenjohtaja
VPY:n ylläpitäjä
Avatar
Hessi VR
Valvoja
 
Viestit: 157
Liittynyt: 01.12.2014 00:57
Paikkakunta: Pölypunkkimaa

Re: Esittele tallisi?

ViestiKirjoittaja Milja H. » 06.11.2016 14:54

POMPEJI
Historia: Perustettu tammikuussa 2014, jolloin mukana olivat suomenhevoset ja ponit. Noin puoli vuotta myöhemmin mukaan tulivat lämminveriset ja lokakuussa 2015 ponit lopettivat ravihommat siirtyen valjakkokäyttöön. Loka-marraskuussa 2016 ponit muuttivat lopullisesti pois tallista. Kasvattajaniminä on alusta asti olleet suomenhevosilla (ja poneilla alkuun) etuliite Pompeji ja lämminverisillä takaliite Pomp. Poneille tuli myöhemmin liite v. Pompeji, mutta tällä liitteellä kerkesi syntyä muistaakseni yksi kasvatti.
Rodut: Suomenhevoset ja lämminveriravurit
Kasvattien saavutukset: Montémestaruus, kaksi virtuaalista Suomen ennätystä, Monté Prix de Virtuilen toinen sija, Pikkuprinssin toinen sija, Virtuaaliderbyn viides sija, Kuningatarkilvan neljäs sija, Olympia-ajon kuudes sija, Poniderbyn voitto, MiniOlympian viides sija, ehdokkuus vuoden lämminveriseksi montéhevoseksi, Virtuaalikriteriumin neljäs sija. Lisäksi useampi osakilpailu-/karsintasijoitus tai -voitto.
Muiden saavutukset: Monté Prix de Virtuilen viides sija, Viekser Muistoajon viides sija, Pikkuprinssin voitto, Kasvattajakruunun viides sija ja voitto, Kuningatarkilvan kolmas sija, Virtuaalimestaruuden kahdeksas sija, Kesäkuninkaallisten viides ja kolmas sija. Lisäksi useampi osakilpailu-/karsintasijoitus tai -voitto.
Milja H.
Uusi käyttäjä
 
Viestit: 4
Liittynyt: 15.04.2016 21:22


Paluu Yleinen keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron