Päättäjäjäsenhaku

Virtuaaliravurien edistämisryhmän oma keskustelualue, jossa tiedotetaan toiminnasta ja jossa voi kysellä ryhmän toimintaan liittyvistä asioista.

Päättäjäjäsenhaku

ViestiKirjoittaja Hessi VR » 01.12.2014 15:05

VRER:n päättäjäjäsenistöön haetaan täydennystä. Vapaana olisi 2-3 päättäjäjäsenen paikkaa.

Päättäjäjäsenten töihin kuuluu kokouksiin osallistuminen ja keskusteleminen päättäjäjäsenten sähköpostissa. Päättäjäjäseneltä vaaditaan aktiivisuutta, mikä ei tarkoita koneella ääressä päivystämistä 24/7, vaan sitä, että jäsen saadaan kiinni sähköpostilla. Muita vaatimuksia ovat mm.:
- Tunnollisuutta ja realistisuutta: ottaa hoidettavakseen ne asiat, mitkä tietää voivansa hoitaa eikä hamstraa liikaa tehtäviä
- Luottamuksellisuutta: ei paljasta hänelle annettuja salasanoja tai kerro "sisäpiirin" tietoja ulkopuolisille
- Halua ja kiinnostusta olla mukana päättämässä VRER:n asioista
- Uskallusta keskustella asioista ja tuoda omia mielipiteitään esille

Uusilta päättäjäjäseniltä ei vaadita vastuutehtävien ottamista hoidettavaksi. Plussaa tietenkin on, jos kiinnostusta tehtävien hoitamiseen on.

Päättäjäjäsenet keskustelevat usein asioista päättäjäjäsenten omassa sähköpostissa, jonka salasana annetaan uusille päättäjäjäsenille. Toisinaan järjestetään kokouksia, mutta tällä hetkellä kokousten järjestäminen on ollut harvinaisempaa ja asioista on keskusteltu enemmän sähköpostissa ja päätökset tehty niiden keskustelujen pohjalta. Kokoukset pidetään Skypessä (ei puhelun kautta, vaan ihan kirjoittamalla).

Lähetä vapaamuotoinen hakemus päättäjäjäsenten sähköpostiin pjasenet@POISTAgmail.com otsikolla Päättäjäjäsenhaku. Esittele itsesi ja kerro historiastasi virtuaaliravureiden parissa sekä mahdollisista luottamustehtävistäsi. Kerro, miksi juuri sinut tulisi valita päättäjäjäseneksi, ja mahdollisista ideoistasi.

Hakuaikaa on jatkettu 01.02.2015 asti. Kesken hakuajankin voidaan valita sopivia hakijoita päättäjäjäsenistöön päättäjäjäsenten yhteisestä päätöksestä.
Kerystonin Kartanon omistaja
VRER:n puheenjohtaja
VPY:n ylläpitäjä
Avatar
Hessi VR
Valvoja
 
Viestit: 157
Liittynyt: 01.12.2014 00:57
Paikkakunta: Pölypunkkimaa

Paluu VRER

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron